You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

November 2024

Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Roermond 14 en 28 november 2024 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De training Praktijkopleider helpt je daarbij. De training wordt op locatie gegeven. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Technisch Topteam - Verwarmingsmonteur schrijft berekeningen op
Waterdichte afspraken maken Schoorl 14 november 2024 Wanneer een opdracht of afspraak misgaat, is het vaak al in de beginfase. Dit kan gebeuren met een klant, maar ook met (nieuwe) medewerkers. We nemen vaak niet genoeg tijd om een goede afspraak te maken en vinden het soms brutaal om bepaalde vragen te stellen, oftewel om de afspraak contractueel vast te leggen. Een helder contract zorgt echter voor duidelijke verwachtingen en wederzijdse instemming.
Workshop Beter coachen en sturen - Nieuwe collega krijgt uitleg over bedieningspaneel
Beter coachen en sturen bij nieuwe collega's 18 november 2024 Binnen jouw bedrijf stuur je vakmensen aan die zich bezighouden met het begeleiden en behouden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, statushouders of leerlingen). Hoe kun je hierbij de beste ondersteuning geven? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven? En hoe doe je dit als team?
Technisch Topteam - Verwarmingsmonteur schrijft berekeningen op
Waterdichte afspraken maken Soest 19 november 2024 Wanneer een opdracht of afspraak misgaat, is het vaak al in de beginfase. Dit kan gebeuren met een klant, maar ook met (nieuwe) medewerkers. We nemen vaak niet genoeg tijd om een goede afspraak te maken en vinden het soms brutaal om bepaalde vragen te stellen, oftewel om de afspraak contractueel vast te leggen. Een helder contract zorgt echter voor duidelijke verwachtingen en wederzijdse instemming.
Sterk in je werk - Vrouwelijke monteur geeft demonstratie skills
Sterk in je Werk Online 20 november 2024 Je bent tussen de 26 en 55 jaar en je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. Dit kan bij jou in het bedrijf of online.
Workshop Inclusief Leiderschap - Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Zwolle 21 november 2024 Hoe zorg je voor een veilige en inclusieve werkomgeving waar verschillen worden omarmd en aangemoedigd? En wat is jouw verbindende rol daarin als leidinggevende? Concreet: hoe ga je bijvoorbeeld om met pestgedrag op de werkvloer, hoe geef je leiding aan iemand met autisme en hoe pak je ongepaste groepsdynamieken, zoals vrouwonvriendelijkheid of racisme, aan binnen je team? Hoe verbeter je de dynamiek in een divers team en hoe stimuleer je een diversiteit aan talenten van je medewerkers? Je leert en oefent het tijdens deze workshop.
Grip krijgen - Leidingevende legt werking bedieningspaneel uit aan nieuwe medewerker
Grip Krijgen 26 november en 3 december 2024 Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Zij-instroomsessies - Zij-instromer in gesprek met adviseur
Zij-instroomsessie Online 26 november 2024 Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische installatiebranche zit te springen om nieuwe mensen. Daarom organiseert Wij Techniek een online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek’. Alle sessies geven algemene informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de installatiebranche. Er zijn ook een paar sessie die zijn aangeduid met Warmtepompen. Dit zijn dezelfde sessies, behalve dat ze iets meer ingaan op het werken met warmtepompen.