You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

Oktober 2024

Praktijkopleidersdagen - Praktijkopleider met tablet in zijn hand legt werking technische installatie uit aan collega installateur.
Praktijkopleidersdagen De kracht van aandacht Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen en starters de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou! Vanuit het thema De Kracht van aandacht, inspireren we je met workshops en sprekers, om je rol als praktijkopleider nog beter uit te kunnen voeren.
Monteursdagen
Monteursdag Alkmaar 15 oktober 2024 Ben jij een technische professional die altijd op zoek is naar nieuwe kennis, inspiratie en mogelijkheden om te groeien in je vakgebied? Dan zijn de Monteursdagen echt iets voor jou.
Sterk in je werk - Vrouwelijke monteur geeft demonstratie skills
Sterk in je Werk Online 16 oktober 2024 Je bent tussen de 26 en 55 jaar en je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. Dit kan bij jou in het bedrijf of online.
Grip krijgen - Leidingevende legt werking bedieningspaneel uit aan nieuwe medewerker
Grip Krijgen 17 en 24 oktober 2024 Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Monteursdagen
Monteursdag Rotterdam 17 oktober 2024 Ben jij een technische professional die altijd op zoek is naar nieuwe kennis, inspiratie en mogelijkheden om te groeien in je vakgebied? Dan zijn de Monteursdagen echt iets voor jou.
Wij Techniek Istock 1360408397
Eten is Weten Locatie Broek op Langendijk 17 oktober 2024 Na het succes van de Werklunches in 2023 staat het dit jaar weer op de menukaart bij Wij Techniek. Met een nieuwe naam en een nieuw recept: Eten is weten. Met keuze uit een middag- of avondprogramma. In de interactieve bijeenkomst helpt branchecoach Ton Visser je met verschillende thema’s in je personeelsbeleid.
Technisch Topteam - Verwarmingsmonteur schrijft berekeningen op
Jouw Leiderschapsstijl in DISC Velsen-Zuid 22 oktober 2024 In deze interactieve sessie duiken we dieper in de wereld van persoonlijke effectiviteit en communicatie met behulp van de DISC-methode. Het is een krachtig instrument dat niet alleen individuele groei bevordert, maar ook teamdynamiek versterkt. Door persoonlijkheidskenmerken en gedragsstijlen in kaart te brengen, krijg je een beter beeld van jezelf en van anderen. Daarmee kun je jij je communicatiestijl, persoonlijke effectiviteit en leiderschapsstijl verbeteren. Daarnaast begrijp je ook beter je (nieuwe) medewerkers en kan je ze tijdens de onboarding beter begeleiden en koppelen aan de juiste werkplekbegeleider.
Monteursdagen
Monteursdag Utrecht 22 oktober 2024 Ben jij een technische professional die altijd op zoek is naar nieuwe kennis, inspiratie en mogelijkheden om te groeien in je vakgebied? Dan zijn de Monteursdagen echt iets voor jou.