You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

Oktober 2024

20231010 Kuijpers Echt 5000Px 7
HR-Themadagen: Balans in werk en welzijn Wij Techniek organiseert jaarlijks samen met de ontwikkelingsfondsen A+O Metalektro en OOM, themadagen over personeelszaken. Deze themadagen HR zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de plek voor P&O en HR-medewerkers die actuele thema’s rond personeelsbeleid willen uitdiepen en willen sparren met collega’s uit de technische branche.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Apeldoorn 4 en 18 oktober 2024 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Kom naar het Huis van Sarah
Huis van Sarah Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over hoe jij het verschil kan maken in de toekomst van de samenleving. Meer informatie? Klik op onderstaande button!
Workshop Inclusief Leiderschap - Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Amersfoort 07 oktober 2024 Hoe zorg je voor een veilige en inclusieve werkomgeving waar verschillen worden omarmd en aangemoedigd? En wat is jouw verbindende rol daarin als leidinggevende? Concreet: hoe ga je bijvoorbeeld om met pestgedrag op de werkvloer, hoe geef je leiding aan iemand met autisme en hoe pak je ongepaste groepsdynamieken, zoals vrouwonvriendelijkheid of racisme, aan binnen je team? Hoe verbeter je de dynamiek in een divers team en hoe stimuleer je een diversiteit aan talenten van je medewerkers? Je leert en oefent het tijdens deze workshop.
Wij Techniek Istock 1360408397
Eten is Weten Hoorn 8 oktober 2024 Na het succes van de Werklunches in 2023 staat het dit jaar weer op de menukaart bij Wij Techniek. Met een nieuwe naam en een nieuw recept: Eten is weten. Met keuze uit een middag- of avondprogramma. In de interactieve bijeenkomst helpt branchecoach Ton Visser je met verschillende thema’s in je personeelsbeleid.
Technisch Topteam - Verwarmingsmonteur schrijft berekeningen op
Jouw leiderschapsstijl in DISC Loenen aan de Vecht 8 oktober 2024 In deze interactieve sessie duiken we dieper in de wereld van persoonlijke effectiviteit en communicatie met behulp van de DISC-methode. Het is een krachtig instrument dat niet alleen individuele groei bevordert, maar ook teamdynamiek versterkt. Door persoonlijkheidskenmerken en gedragsstijlen in kaart te brengen, krijg je een beter beeld van jezelf en van anderen. Daarmee kun je jij je communicatiestijl, persoonlijke effectiviteit en leiderschapsstijl verbeteren. Daarnaast begrijp je ook beter je (nieuwe) medewerkers en kan je ze tijdens de onboarding beter begeleiden en koppelen aan de juiste werkplekbegeleider.
Kom naar Female Impact  hét event voor ondernemende vrouwen in de techniek
Female Impact Op dinsdag 8 oktober organiseert Wij Techniek, in samenwerking met OOC, OOI, OOM en OOMT, dé bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de techniek die impact willen maken. Ben jij die ondernemer, mede-eigenaar of HR-medewerker? Kom dan naar deze bijeenkomst speciaal voor jou! Dit jaar is het thema: Van werkstress naar werkplezier.
Monteursdagen
Monteursdag Eindhoven 8 oktober 2024 Ben jij een technische professional die altijd op zoek is naar nieuwe kennis, inspiratie en mogelijkheden om te groeien in je vakgebied? Dan zijn de Monteursdagen echt iets voor jou.