You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

September 2024

0029 OTIB Dralco009 Kirsten
De kracht van een sterke start; Bouw een succesvolle onboarding-ervaring Soest 2 september 2024 Het tekort aan technici is groter dan ooit en dus is het aantrekken van de juiste mensen voor veel bedrijven in de installatietechniek een topprioriteit. Als je ze dan binnen hebt, wil je ze natuurlijk een vliegende start geven. Dat is ontzettend belangrijk en in deze workshop leer je waarom.
0029 OTIB Dralco009 Kirsten
De kracht van een sterke start; Bouw een succesvolle onboarding-ervaring Loenen ad Vecht 3 sep 2024 Het tekort aan technici is groter dan ooit en dus is het aantrekken van de juiste mensen voor veel bedrijven in de installatietechniek een topprioriteit. Als je ze dan binnen hebt, wil je ze natuurlijk een vliegende start geven. Dat is ontzettend belangrijk en in deze workshop leer je waarom.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Amsterdam 5 en 19 september 2024 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
0029 OTIB Dralco009 Kirsten
De kracht van een sterke start; Bouw een succesvolle onboarding-ervaring Schoorl 5 september 2024 Het tekort aan technici is groter dan ooit en dus is het aantrekken van de juiste mensen voor veel bedrijven in de installatietechniek een topprioriteit. Als je ze dan binnen hebt, wil je ze natuurlijk een vliegende start geven. Dat is ontzettend belangrijk en in deze workshop leer je waarom.
Praktijkopleidersdagen - Praktijkopleider met tablet in zijn hand legt werking technische installatie uit aan collega installateur.
Praktijkopleidersdagen De kracht van aandacht Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen en starters de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou! Vanuit het thema De Kracht van aandacht, inspireren we je met workshops en sprekers, om je rol als praktijkopleider nog beter uit te kunnen voeren.
0029 OTIB Dralco009 Kirsten
De kracht van een sterke start; Bouw een succesvolle onboarding-ervaring Velesn-Zuid 9 sept. 2024 Het tekort aan technici is groter dan ooit en dus is het aantrekken van de juiste mensen voor veel bedrijven in de installatietechniek een topprioriteit. Als je ze dan binnen hebt, wil je ze natuurlijk een vliegende start geven. Dat is ontzettend belangrijk en in deze workshop leer je waarom.
Workshop Inclusief Leiderschap - Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Den Bosch 10 september 2024 Hoe zorg je voor een veilige en inclusieve werkomgeving waar verschillen worden omarmd en aangemoedigd? En wat is jouw verbindende rol daarin als leidinggevende? Concreet: hoe ga je bijvoorbeeld om met pestgedrag op de werkvloer, hoe geef je leiding aan iemand met autisme en hoe pak je ongepaste groepsdynamieken, zoals vrouwonvriendelijkheid of racisme, aan binnen je team? Hoe verbeter je de dynamiek in een divers team en hoe stimuleer je een diversiteit aan talenten van je medewerkers? Je leert en oefent het tijdens deze workshop.